Preguntas frecuentes

La Núria és una barca amb fons de vidre. Té un vidre davant de cada banc, al casc (“terra”) de l'embarcació, per on podreu veure els fons marí a zones on hi hagi poca profunditat (principalment les cales i una zona de les illes Medes). Allà podreu veure fons rocosos o sorrencs, praderies de posidònia i el peix o peixos que hi hagi en aquell moment. Tingueu en compte que són peixos que viuen en llibertat, hi ha dies que se'n veuen més i dies que se'n veuen menys.

1 hora i 45 minuts aproximadament (5 minuts amunt, 5 minuts avall).

Sí, apte per a totes les edats! Venen des de bebès de mesos fins a persones grans.

No, no hi ha gaire lloc a la barca…
A l'estiu el podeu deixar a la taquilla d'informació que tenim al port o a l'oficina. Aviseu-nos per confirmar horaris d'obertura. Fora de la temporada d'estiu, sí que podeu portar un cotxet plegable tipus paraigües. A l'estiu no el podeu portar perquè solem fer una parada per a banyar-nos i no hi hauria lloc per passar cap a l'escala.

Per accedir a la barca s'han de baixar 4 esglaons. La Núria és una antiga barca de pescadors i ens sap greu però no està preparada per a cadires de rodes…

No, només els nens tenen preus especials. Els podeu consultar a la pàgina Des prix

A la barca hi caben unes 20 persones.

Us avisarem amb la màxima antelació possible i podreu canviar el tiquet per a una altra sortida o, si no us va bé o no hi ha disponibilitat, us retornarem els diners.

Sí, a la Núria els gossos són benvinguts, sempre que considereu que gaudiran de l'excursió (que no siguin gossos gaire nerviosos…). Aviseu-nos si vindrà amb vosaltres!

Sempre aconsellem reservar, ja que té poques places. El mes d'agost, especialment, aconsellem reservar amb alguns dies d'antelació.

Us avisarem amb la màxima antelació que ens sigui possible i podreu canviar el tiquet per a una altra sortida o, si no us va bé, us retornarem els diners.

Sí, moltes famílies, empreses o grups d'amics reserven la Núria de forma privada. Podeu ser fins a un màxim de 20 persones i té un preu fix (que varia segons l'època de l'any) si voleu fer la ruta que oferim habitualment. També podem fer-vos una ruta a mida. Podeu contactar amb nosaltres per mail o telèfon si voleu més informació.

I tant! Podeu contactar amb nosaltres per mail o telèfon si voleu fer un val regal. Poden ser amb una data fixada o amb data oberta (no caduquen!).

Sí, podem fer sortides gairebé tots els dies de l'any (excepte dies festius de Nadal i uns dies de gener o febrer, que fem tasques de manteniment i passem les inspeccions).

Durant l'excursió us fem una presentació de l'entorn i us indiquem els principals llocs per on anem passant. No és pròpiament una ruta guiada, és una excursió en petit comitè entre els passatgers i una tripulació que coneix el territori i estarà encantada de donar-vos les explicacions que us interessin.

Si teniu necessitat, podeu portar alguna cosa per menjar i beure* (No es permet el consum de begudes alcohòliques).
*Mentre es mantingui l'obligació de portar mascareta, demanem als passatgers que evitin menjar durant el trajecte.

No, a la barca no hi ha ni bar ni WC. Al port, a pocs metres de la Núria, hi ha uns serveis públics.

No, no es pot fumar a la barca.

La Núria és descoberta per poder apreciar bé les vistes que ens ofereixen els penya-segats del Montgrí. Si us molesta el sol, a l'estiu aconsellem venir a les sortides del matí o a última hora de la tarda. Al ser una activitat a l'aire lliure, recomanem posar-vos protecció solar i barret o gorra.

Hem de tenir en compte que és una activitat a l'aire lliure. A l'estiu o a les hores de més radiació solar, recomanem posar-vos protecció solar i barret o gorra. En dies de vent, al mar no sobra mai una jaqueta (fina a l'estiu). Si veniu a l'estiu, podeu portar banyador, tovallola i ulleres per si parem a banyar-nos!